Aanbevelingen

Enkele recente aanbevelingen:

Basisschool De Jacobsvlinder, juli 2018

"Yvonne heeft bij ons op school de afgelopen 1,5 jaar meerdere leerlingen begeleid. Hierbij richtte ze zich niet alleen op de inhoud van de lesstof maar ook op het welbevinden van de leerlingen. Hierdoor hebben we bij verschillende leerlingen een grote groei gezien. Niet alleen op leergebied, maar ook op het gebied van sociale vaardigheid en persoonlijke groei. Yvonne kijkt verder dan alleen de cijfertjes, ze zoekt samen met de kinderen naar oplossingen en dat werkt heel goed. De leerlingen voelen zich veilig en gehoord bij haar. Daarbij werd elke les voorzien van een verslag voor ouders en leerkracht, zodat heel duidelijk werd waar aan gewerkt werd. Helaas hebben wij dit jaar niet de ruimte om Yvonne in te zetten, maar zodra het kan, is zij de eerste die ik zal bellen!"

Fam. de Kok, juli 2018

"Wij willen jou bedanken, want Dieuwertje heeft, met jouw hulp, grote stappen gemaakt. Ook de verslagen waar fijn om te krijgen en leuk om te lezen.  We hebben regelmatig moeten lachen om de verhalen van de dame. Hartstikke bedankt!!"

A. Bolleman, april 2017

"Onze dochter liep in groep 6 vast met taal en rekenen. Dit kwam o.a. door haar dyslexie en organisatorische problemen op de school. Door dat laatste was de de basis van taal en rekenen niet goed aangeleerd. We hadden er geen vertrouwen in dat de school onze dochter weer op niveau kon brengen.

Via andere moeders op school zijn we bij het Bruggetje terecht gekomen. Yvonne kon zo ongeveer helemaal opnieuw beginnen bij onze dochter. Gelukkig heeft onze dochter een uitstekende klik met Yvonne, dit helpt enorm als het allemaal niet zo wil vlotten. Yvonne blijft alle beschikbare methodes proberen tot ze er een vindt die werkt. Ondanks het best wel lange traject van 2 jaar bijlessen is onze dochter nooit met tegenzin naar de bijlessen toe gegaan.

Uiteindelijk heeft Yvonne onze dochter in twee jaar tijd helemaal op niveau weten te krijgen. Dit is een groot succes als je bedenkt wat de basis was waarmee ze begon. Belangrijker is dat onze dochter hierdoor een stuk zelfverzekerder is geworden. Nu durft ze weer nieuwe dingen te leren en heeft ze niet langer het gevoel dat ze de aansluiting met de klas mist.
Ook ziet ze nu met vertrouwen de middelbare school tegemoet waar ze volgend jaar naar toe gaat."

M.

"Zeer aan te bevelen: onze zoon heeft gedurende een aantal weken zijn rekenvaardigheid (tafels, breuken, optellen, aftrekken) bijgespijkerd bij Yvonne. Hij heeft hier veel baat bij gehad. Na het afronden van de lessen kon hij in de klas meteen bij een niveau hoger aansluiten vwb het rekenwerk. Yvonne werkt duidelijk en gestructureerd. Maar ze houdt ook zeker het kind in de gaten. Toen onze zoon een keer een mindere dag had, paste ze ter plekke het programma aan."

B.:

"Onze zoon heeft veel last van faalangst. Zijn strategie is om schoolwerk niet te maken, dan kan hij het ook niet fout doen. Dankzij Yvonne is de faalangst verminderd en krijgt hij langzaam plezier in het leren."

V.: 

"Bevalt erg goed.

Zeker een aanrader!"

H.:

"Zeer bekwaam, leuk en zeer nuttig gebleken. Beide kids gingen met plezier. Aanrader!"

Ook op Facebook!