Aanbevelingen

Enkele recente aanbevelingen:

A. Bolleman, april 2017

"Onze dochter liep in groep 6 vast met taal en rekenen. Dit kwam o.a. door haar dyslexie en organisatorische problemen op de school. Door dat laatste was de de basis van taal en rekenen niet goed aangeleerd. We hadden er geen vertrouwen in dat de school onze dochter weer op niveau kon brengen.

Via andere moeders op school zijn we bij het Bruggetje terecht gekomen. Yvonne kon zo ongeveer helemaal opnieuw beginnen bij onze dochter. Gelukkig heeft onze dochter een uitstekende klik met Yvonne, dit helpt enorm als het allemaal niet zo wil vlotten. Yvonne blijft alle beschikbare methodes proberen tot ze er een vindt die werkt. Ondanks het best wel lange traject van 2 jaar bijlessen is onze dochter nooit met tegenzin naar de bijlessen toe gegaan.

Uiteindelijk heeft Yvonne onze dochter in twee jaar tijd helemaal op niveau weten te krijgen. Dit is een groot succes als je bedenkt wat de basis was waarmee ze begon. Belangrijker is dat onze dochter hierdoor een stuk zelfverzekerder is geworden. Nu durft ze weer nieuwe dingen te leren en heeft ze niet langer het gevoel dat ze de aansluiting met de klas mist.
Ook ziet ze nu met vertrouwen de middelbare school tegemoet waar ze volgend jaar naar toe gaat."

M.

"Zeer aan te bevelen: onze zoon heeft gedurende een aantal weken zijn rekenvaardigheid (tafels, breuken, optellen, aftrekken) bijgespijkerd bij Yvonne. Hij heeft hier veel baat bij gehad. Na het afronden van de lessen kon hij in de klas meteen bij een niveau hoger aansluiten vwb het rekenwerk. Yvonne werkt duidelijk en gestructureerd. Maar ze houdt ook zeker het kind in de gaten. Toen onze zoon een keer een mindere dag had, paste ze ter plekke het programma aan."

B.:

"Onze zoon heeft veel last van faalangst. Zijn strategie is om schoolwerk niet te maken, dan kan hij het ook niet fout doen. Dankzij Yvonne is de faalangst verminderd en krijgt hij langzaam plezier in het leren."

V.: 

"Bevalt erg goed.

Zeker een aanrader!"

H.:

"Zeer bekwaam, leuk en zeer nuttig gebleken. Beide kids gingen met plezier. Aanrader!"

Ook op Facebook!